Bioderma - Sébium Mat Tónovací

Výrobky značky Bioderma a jej radu Sébium, ktoré sú tak veľmi obľúbené v slovenskej blogosfére, určite netreba predstavovať. Ja sama mám tiež túto značku veľmi rada a na mojej poličke sa aj teraz nachádza viacero výrobkov od Biodermy. Ale ako sa hovorí ,,Aj majster tesár sa utne", tak ani všetky výrobky uvedenej značky nie sú iba skvelé ako sa môžeme dočítať na slovenských blogoch.
K tónovaciemu krému od Biodermy som sa dostala využítím ,,Karty zákaznika Bioderma".  Ak si v priebehu jedného roka zakúpite 6 výrobkov od Biodermy, môžete si vybrať siedmy produkt zdarma. Samozrejme, že som bola chamtivá a vybrala som si najdrahší produkt z radu Sebium. A ako moja chamtivosť dopadla? Nuž prečítajte si.

Sébium Mat Tónovací

Čo hovorí výrobca:
  • aktívny krém, ktorý dodáva pokožke matný vzhľad a prirodzene hnedý odtieň
  • vhodný pre zmiešanú alebo mastnú pokožku
  • má dlhotrvajúci zmatňujúci efekt vďaka dvojitému účinku
  • obmedzuje šírenie mikroorganizmov
  • nespôsobuje tvorbu komedónov, krémovo-gélová textúra sa rýchlo vstrebáva a je dobrým podkladom pre trváci make-up
  • neolupuje sa
Cena: 17,89 €


Zloženie: WATER (AQUA), GLYCERIN, CYCLOPENTASILOXANE, XYLITOL, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, ISOSTEARYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL COCOATE, DI-C12-13 ALKYL MALATE, MANNITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGO-SACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, ZINC GLUCONATE, PYRIDOXINE HCL, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, CYCLOHEXASILOXANE, POLYACRYLAMIDE, SILICA, C13-14 ISOPARAFFIN, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM HYDROXIDE, LAURETH-7, PROPYLENE GLYCOL, ETHYLCELLULOSE, GLYCERYL POLYACRYLATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DODECYL GALLATE, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, FRAGRANCE (PARFUM). 

Podľa stránky Environmental Working Group žiadna zložka nie je v kategóri "Hight Hazard".

Moje subjektívne hodnotenie: Podľa popisu výrobku som očakávala, že ho budem používať ako podklad pod make-up, prípadne samostatne ako tónovací krém. Žiaľ popis výrobku vôbec nie je reálny a čudujem sa Bioderme, že ho nestiahne z ponuky. Ak by som sa s týmto produktom stretla ako s prvým produktom Biodermy ani by som nedala ďalším produktom šancu.

plusy:
  • zmatňuje 
  • pôsobí proti vzniku akné
  • žiadna zložka výrobku nie je zaradená do kategórie Hight Hazard.
 mínusy:
  • krém nie je možné použiť samostatne, pretože príšerne zvýrazňuje nedokonalosti pleti (najviac to je vidieť pri nanášaní pri elektrickom osvetlení)
  • krém nie je možné použiť ako podklad pod make-up, pretože pri nanášaní make-upu sa začne odlupovať a tvoriť na tvári žmolky (aby bolo žmolkov aspoň o niečo menej, nanášala som ho štetcom)
  • popis výrobku nezodpovedá reálnej situácii
  • vysoká cena
Perspektíva produktu na mojej poličke:  Kupovať si ho určite nebudem. Krém som chcela vyhodiť, ale cena ma donútila hľadať využitie tohto výrobku. Používala som ho pod BB krém na zmatnenie, pričom žmolkovanie som sa snažila eliminovať nanášaním štetcom. Neviem, či som mala chybný kus, alebo sú takéto všetky balenia, ale takto dopadla moja chamtivosť.

Celkové hodnotenie: Výrobku dávam 1 bod z mojej päťbodovej hodnotiacej stupnice.

Bioderma sa teší veľkej pozornosti a obľube medzi blogerkami. Treba však povedať, že popri výborných výrobkov má i niektoré produkty, ktoré sa jej celkom nepodarili. Ste spokojné so všetkými produktmi Biodermi?


  

Komentáre

  1. Ja mám nejaký ten čas Biodermu, približne mesiac a stále čakám na výsledky. Dnes mi jedno dievča z Biodermy povedalo že výsledky sa dostavia do 2 týždňov, a stále nič :D tak neviem neviem ako to bude ďalej :( .. tento krém na ktorý si urobila recenziu, som mala v pláne si kúpiť ale po tom čo som sa dnes od toho dievčaťa dozvedela, mám pocit že by to boli ďalšie vyhodené peniaze :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to mě docela zklamal, měla jsem na něj zálusk.

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak by si si ho nakoniec kupila, budem zvedava na Tvoj nazor. Chcela by som vediet ci iba jaj mam ,,vadny" kus, alebo su taketo vsetky.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky