Skvelý make-up od Artdeco

Už ste našli svoj ideálny make-up? Ja som mala šťastie ešte pred niekoľkými rokmi. Ide o na tomto blogu toľkokrát spomínaný Clinique anti-blemish solution. Hoci som s Clinique make-upom i naďalej spokojná, občas mi nezaškodila zmena. Ak by to bola zmena v podobe niečoho lacnejšieho ako je Clinique, ešte lepšie. Vyzerá to tak, že adekvátnu a o niečo lacnejšiu náhradu som objavila v high definition foundation od Artdeco.

 


 High Definition Foundation Artdeco

Make-up sa nachádza v sklenenom obale s pumpičkou. Vrchnák je z tvrdého plastu.  Samotný make-up je bez vône. Na tvár som ho nanášala rukami i pomocou štetca. Rozotiera sa bez akýchkoľvek problémov. Krytie je stredné. Nezalieza do vrások a pórov, neoxiduje. Trvácnosť hodnotím ako výbornú. Vydrží počas celého pracovného dňa.  Mojej zmiešanej pleti určite make-up vyhovoval.

 


Z dvoch aktuálne ponúkaných odtieňov v eshope Elnino som zvolila 06 Light Ivory. Ide o pekný svetlý odtieň. Je ladený neutrálne. Mojej pleti s podtónom do ružova vyhovoval. Odtieň je pre mňa vhodný na zimné i letné obdobie. Akoby sa jemne prispôsoboval prirodzenému odtieňu pleti.


plusy:

  • neoxiduje
  • nezalieza do pórov a vrások
  • stredné krytie

mínusy:
  • žiadne
Celkové hodnotenie: jeden z najlepších

Aká je vaša skúsenosť so značkou Artdeco?

Komentáre

Obľúbené príspevky