Nivea - telove souffle a drobnosti z adventného kalendára

Sériu článkov o objavoch v adventnom kalendári Nivea dnes uzatvoríme najväčším produktom, ktorý sa v ňom ukrýval. Pôjde o čerešňové telové soufflé. Čo sa vlastne pod takýmto označením myslí? Slovo soufflé pochádza z francúzštiny a myslí sa ním niečo nadýchané. Asociácia nadýchanosti a kozmetického  produktu znejú dobré. Dobrý bol veru aj produkt od značky Nivea. Avšak poďme na to pekne postupne.


Telové suflé čerešňový kvet s jojobým olejom  od značky Nivea má podľa oficiálneho popisu zanechávať pokožku zamatovo hebkú a žiarivú.  Pomerne veľké 200 ml balenie sa predáva za iba 4 - 5 €.

Vôňa kozmetického produktu je jemná, čerešňovo-púdrová. Krém je ľahký. Aby vsiakol, treba ho poriadne rozotrieť. Pleť necháva silikónovo vyhladenu a voňavú. Hydratácia je taký priemer. Na vysušenú pokožku určite nestačí. Skôr by som to videla na udržiavanie bežnej normálnej pokožky.

Telové suflé ma v adventnom kalendári určite potešilo. Možno si ho v budúcnosti ešte kúpim. Pomer cena, množstvo, kvalita hovoria v jeho prospech.

Kalendár obsahoval ešte nejaké tie drobnosti v podobe gumičky do vlasov a menoviek na darčeky. Tie ma až tak nenadchli. Ok, gumičku používam. No menovky na darčeky, hm. Vlastne som ich asi aj niekde stratila ešte pred samotným použitímm. Kozmetický kalendár by podľa mňa mal obsahovať kozmetiku. Hoc i len v podobe vzorky, no malo by vždy ísť o kozmetický produkt.

 

Máte radi značku Nivea?

Komentáre

Obľúbené príspevky