Urban Decay - paletka očných tieňov Naked2 Basic

Už sú to vari i dva roky, čo som si ako suvenír z výletu do Švédska priniesla paletku očných tieňov Urban Decay Naked 2 Basics. Očné tiene vydržia poriadne dlho a je to predsa lepší suvenír ako hrnčeky, magnetky, sošky či iné haraburdy, ktoré v konečnom dôsledku žiaden úžitok neprinášajú. Ako očné tiene teda obstáli a oplatí sa kúpa tejto paletky? To vám prezradí dnešná recenzia.


Pôvodne som mala v pláne nájsť nejakú paletkú očných tieňov so studenými hnedými odtieňmi. O Urban Decay som kvôli cene spočiatku absolútne neuvažovala. Nakoľko nič v súlade s mojim vkusom nebolo k dispozícií, siahla som i napriek sume cca 36 € po tomto peknom kúsku Naked Basic 2 od Urban Decay.

 

Očné tiene sa vyrábajú v USA, pričom obsahujú tieto ingrediencie: talc, kaolin, silica, brown nitride, ptfe, zinc stearate, caprylic/capric trigliceride, dimethicone, glyceryl caprylate, methicone, potassium sorbate, sodium dehydroacetate +/- mica, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891, CI 77007, CI 75470, DI199216/2. Podľa databázy EWG žiadna z látok nepatrí k vysoko-rizikovým látkam. Balenie je praktické, kovové so zrkadielkom. Ideálne na služovné cesty, dovolenky, či len na prenášanie v kabelke. Za celý čas intenzívneho používania vyzerá obal stále ako nový.

 


Paletka obsahuje šesť matných očných tieňov - skimp, stark, frisk, cover, primal, undone. Prakticky všetky mi pristanú a so všetkými som spokojná. Sú pomerene pigmentované, prášia len málo a s podkladovou bázou vydržia väčšinu pracovného dňa. Ideálne ku každému outfitu a ku každej príležitosti. Za jeden z najväčších plusovo považujeme praktické kovové balenie, ktoré je vhodne ná cestovanie.  Škoda, že Urban Decay nemá viacero takýchto menších paletiek a zameriava sa skôr na väčšie balenia.

Máte skúsenosť s tieňmi Urban Decay?

Komentáre

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky