Letný špeciál - EUCERIN, LABELLO, SUN DANCE, NUBIAN, PANTHENOL

Leto sa pomaličky blíži k svojmu koncu a práve teraz sa určite objaví v zľavách množstvo kozmetiky so slnečnou ochranou. A to je správny čas pre recenziu prípravkov na ochranu pred poškodením pokožky slnečným žiarením. Niektoré z nich sú overené a pravidelne ich kupujem a používam každú letnú sezónu. Niektoré som vyskúšala po prvýkrát. Ak sa vám minul opaľovací krém, alebo zvažujete čo kúpiť na ďalšiu sezónu s využitím jesenných zliav, tak tento článok je určite pre vás. 
 

SUN GEL - CREAM oil control EUCERIN SPF 50+ je určite najlepší krém s ochranným UV filtrom určeným na zmiešanú a mastnú pleť. Neupcháva póry, nezhoršuje stav pleti a zároveň chráni pleť pred UV žiarením. Po nanesení rýchlo vsiakne, pleť zmatňuje. Dá sa naň bez problémov použiť make-up. Robí všetko, čo sľubuje výrobca v popise. Ja som z neho nadšená a kupujem si ho už niekoľko rokov. Konečne opaľovací krém na problematickú pleť. Podrobnejšiu recenziu som písala ešte v roku 2017 a môžete si ju prečítať na tomto mieste.


Balzam na pery OF30 Labello má pery chrániť pred škodlivým UV žiarením. S balzamom som spokojná, lebo pery naozaj chráni, dobre sa nanáša, hydratuje. Osvedčil sa mi aj v čase, keď som mala pery totálne vysušené. Veľkou výhodou je, že pery nefarbí do biela a ani po ňom nezostáva horká chuť. Toto žiaľ nie je pravidlom a štandardom a konkrétne i predchodza tohoto balzamu z roku 2014 toto kritérium nespĺňal. Je teda super, že firmy na svojich produktoch pracujú a vylepšujú ich. S balzamom som spokojná a rada po ňom siahnem aj v budúcnosti.



Slnečný sprej SPF 50 Sun Dance je produktom DM drogérie. Má fajn obal s pumpičkou. Konzistenciou ale ide o klasický krém a nie sprej. Rozotretie prípravku dá zabrať a ani so vsakovaním to nie je veselé. Pokožka prakticky zostáva stále mastná. Je to akceptovateľné pri vode, no použitie na turistike, alebo klasicky len tak počas dňa pre mňa nebolo príjemné. Ochranný faktor určite funguje, lebo ani pri dlhšom pobyte ma nespálilo, no kvoli mastnému pocitu už po tomto produkte a asi ani po značke znova nesiahnem.


Mlieko na opaľovanie sprej 50 SPF Nubian Kids ma príjemné prekvapilo. Značku si pamätám ešte z detských čias, no vždy boli v portfóliu iba produkty s veľmi nízkym SPF. Ochranný stupeň 6 by mi naozaj nestačil. Obalu by som vytkla aplikátor. Je dosť veľký a nepraktický na cestovanie a manipuláciu. Samotný produkt je však fajn. Dá sa pekne rozotrieť, vsakuje priemerne rýchlo avšak dokáže vsiaknuť tak, že nezanecháva pocit mastnoty. S ochranným efektom som tiež spokojná. Ani pri dlhšom pobyte na slnku ma nespálilo. Nubian teda môžem odporučiť. 



Telové mlieko Pantenol MedPharma bolo darčekom k nákupu vitamnív rovnakej značky. S telovým mliekom som spokojná. Je neparfumované, dobre sa rozotiera, hydratuje, nelepí. Pokožka sa po pobyte na slnku pekne regeneruje avšak používam ho aj v bežné dni ako super alternatívu klasického telového mlieka. Ak ho v lekárni zbadáte, určite vyskúšajte.


Akú slnečnú kozmetiku ste tento rok používali vy

Komentáre

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky