Kozmetické nákupy | október a november 2020

Po októbrovej prestávke spôsobenej minimom kozmetických nákupov sa dnes opäť stretávame v článku o kozmetických novinkách. Do článku som spojila októbrové a novembrové nákupy, lebo písať v októbri článok o dvoch produktoch mi nedávalo zmysel. Takže som trochu počkala, kým sa novinky nazbierajú. 


KOZMETICKÉ STÁLICE

Po vyše roku som opäť siahla po exfoliačných ponožkách Parasoftin, ktoré fungujú na princípe chemického a enzymatického peelingu. Proces použitia a celkového efektu som už popísala v jednej zo starších recenzií. Moja spokojnosť pretrváva a myslím, že po čase sa k ním opäť vrátim. Ďalšou stálicou je make-up Pan Stik od Max Faktor. Tento kúsok som používala ešte počas mojich vysokoškolských čias. Poskytoval vysoké krytie a celkovo si na neho spomínam ako na veľmi fajn kúsok. Možno ste v kamenných drogériach zahliadli jeho inovovanu verziu, kde sa súčasťou balenia stal aj primer. Hm, ten ja veru vôbec nepoužívam a celko mi tento koncept 2in1 produktov nepríde sympaticky. Z tohoto dôvodu som ešte pravdepodobne už naposledy chcela pôvodný legendárny Pan Stik. V e-shope Elnino z nich majú ešte celkom slušné zásoby, takže ak ho tiež máte radi, asi by nebolo od veci urobiť nejakú tú objednávku.

 

KOZMETICKÉ NOVINKY

V drogérií DM som siahla po gélovej maskare na obočie 06 deep brown od značky Maybelline.  Farba i kartáčik mi prídu fajn, avšak výsledný efekt je pomerne výrazný a následne vzniká problém s odlíčením. Prakticky bežné odličovače na tento produkt veľmi nefungujú a čiastočky maskary sa rozptýlia po celej tvári. Z toho dôvodu som siahla i po všeobecne chválenom Expertnom odličovači očí Nivea, ktorý by mal odličovať i vodeodolné líčenie. Na gélovú maskaru Maybelline síce až tak expertne nefunguje, no bežné líčení očí odlíči celkom dobre. 

 


V obchodíku Elnino som si vybrala zo širokej ponuky sortimentu Weleda dva kúsky. Jedným z nich je krém na holenie z modrej pánskej rady. Myslím si však, že ho môžu používať tak muži ako i ženy. Napokon pred časom som používala modrý pleťový krém Weleda určený pre pánov a bol fajn. Takže prečo nie? Ďalšími kúskami je levanduľový sprchový krém a levanduľový telový olej. Ako fanúšik levanduľovej vône sa na tieto dva kúsky rozhodne teším.

 


Po rokoch som sa vrátila aj ku značke Saloos. Vlastne som si tieto produkty priniesla ako suvenír z výletu. Pleťový olej Neroli bol takou stávkou na istotu. Regeneračné pleťové olej Saloos majú totiž takmer vždy totožné zloženie - jojobový, borakový, šípkový olej, čo mojej pleti vyhovuje. Líšia sa len esenciálnymi olejmi. Takže dúfam, že verzia Neroli bude mojej pleti vyhovovať. O existencií dezodorantov Saloos som nemala ani len tušenie, takže zvedavosť vyhrala a produkt skončil v nákupnom košíku. Vzorka baobabového oleja bola už len darčekom k nákupu.

 

V lekárni Benu som si vybrala dva zaujímavé kúsky z oblasti dermatokozmetiky. Už veľmi dlho som chcela vyskúšať značku CeraVe, len som nejako nevedela, ktorým kúskom začať. Veď to iste poznáte, ako to je s novým značkami. Najskôr wau efekt a úžas nad množstvom produktov a potom človek začína vylučovacou metódou hľadať, čo by najviac vyhovovalo práve jeho potrebám. Na začiatok som teda siahla po obnovujúcom kréme na nohy. Prvé dojmy sú zatiaľ fajn. Má ľahučkú štruktúru, rýchlo vsakuje, nohy hydratuje a zároveň aj jemne premastí. Po dlhšom používaní sa určite môžete tešiť na podrobnejšiu recenziu. Pri modrej farbe ešte zostaneme. Druhý výrobok je však už z dielne La Roche-Possay a ide o zmatňujúci hydratačný krém. V poslednom čase čítam na značku La Roche-Possay dosť pozitívne ohlasy, takže som veru zvedavá ako sa osvedčí u mňa.


Adventný čas si priam pýta nejaký zaujímavý adventný kalendár. Tento rok som zvolila značku Nivea. Pomer cena, veľkosť výrobkov a kvalita mi prišli fajn, takže tento rok už usilovne utváram okienka s kozmetikou tejto nemeckej značky.


Máte skúsenosť s niektorým produktom?

Komentáre

  1. Nivea produkty sú skvelé, som zvedavá, čo povieš na kalendár. A ten krém na nohy je perfektný. Ja som ho už použila a normálne je tak skvelý že si ho asi kúpim znova.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty nové deodoranty od Saloos jsou prý super, taky si chci nějaký pořídit. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Odličovač mám připravený ve skříni už se na něj těším

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pekný článok. Ja som už dlho pokukovala po tých ponožkách parasoftín a teraz vďaka tebe si ich už určite skúsim

    AUTUMN IN THE PARK

    OdpovedaťOdstrániť
  5. "
    Great post! We would like to feature your post on Tropika Club too if that's possible?
    Tropika Club Deals is part of the Tropika Club ecosystem:

    Tropika Club Deals – Search for the best voucher and coupon deals
    Tropika Club Bookings – Discover and book services at amazing off-peak discounts
    Tropika Club Magazine – Get the latest scoop on beauty, wellness, eats and all things Singaporean


    Tropika Club Deals is ideal for customers who want to discover the best deals without having to commit to a specific appointment date and time. Deals allow customers to buy vouchers and coupons in advance and to arrange the appointment directly with the merchant or business. Customers can also buy vouchers as gifts or to use for the future.

    Tropika Club Bookings is ideal for customers who want to see the full selection of a merchant or business. Customers can search by merchant or service categories and then choose from a full range of service offerings. Customers can also see if there are any off-peak discounts for the selected service(s). Customer will book the appointment for the specific date and time.

    Tropika Club Magazine crafts and curates articles for the discerning Singapore male and female. We provide up-to-date articles on Beauty and Vogue for gals, and articles on Grooming and Style for guys. We also cover local Singaporean content under City. Supporting Tropika Club’s vision to bring the best beauty, wellness and fitness services to our visitors, we also have a review section on the best services and selections under Top Picks. This features the Top 10 rankings for your beauty and wellness salons based on the various regions in Singapore. Tropika Club Deals brings to you great deals and offers from our merchants in the form of amazing discounted vouchers and codes. In addition, enjoy cashback as much as up to 5% for each purchase you make, regardless of the amount you spend. Think Cashback. Think Tropika.
    "

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zaujal ma Weleda krém na holenie, spokojnosť? Dúfam, že bude recenzia :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky