Obľúbené výrobky | leto

Hoci máme jeseň v plnom prúde, ja sa na blogu ešte trochu poobhliadnem za obľúbenými letnými výrobkami. Veď prečo aj nie. Niektoré sa dajú používať celoročne a tie vyslovene letné sa práve teraz na jeseň dajú kúpiť v celkom zaujímavých zľavách. 



DEKORATÍVNA KOZMETIKA
Predlžujúca a zahusťujúca maskara Avril má kefku, akou sa nedá nič pokaziť. Úplne klasickú. S ničím neexperimentuje. Na nič sa nehrá. Myslím, že takéto kefky vyhovujú väčšine rias. Po minutí maskary sa navyše dá používať aj na úpravu obočia. Maskara je bez vône a zápachu. Na kefku sa naberie primerané množstvo. Nehrudkuje a netreba ju zotierať. Na riasy sa nanáša dobre. Z rias sa neotláča, nerozmazáva, neopadáva, nedráždi oko. Odličuje sa dobre, tak ako väčšina maskár. Na riasach nevytvára žiaden wau efekt. Nedodá im ani mega predĺženie a ani mega hustotu. No predĺži ich a aj zahustí zároveň v takej bežnej prirodzenej miere. Tak aby boli oči zvýraznené, aby bolo vidieť, že je človek nalíčený a aby bolo líčenie pekné. Aj keď teda nedodáva wau efekt v žiadnej oblasti, celkový efekt tejto maskary je podľa mňa wau. Navyše je prírodná. Takže vidieť, že sa to už dá aj v tejto oblasti.


TVÁR
Ochranný krémový gél na opaľovanie na problematickú pleť od značky Eucerin má ochranný faktor 50+. Je skvelý. Neupcháva póry, nezhoršuje stav pleti a zároveň chráni pleť pred UV žiarením. Po nanesení rýchlo vsiakne, pleť zmatňuje. Dá sa naň bez problémov použiť make-up. Robí všetko, čo sľubuje výrobca v popise. Ja som z neho nadšená. Konečne opaľovací krém na problematickú pleť. Malú výhradu mám iba voči baleniu. Je síce praktické a hygienické, no nevidieť koľko krému zostáva vo vnútri. Keďže som ho začala používať ešte koncom minulého leta, dúfam, že jedného pekného slnečného dňa nezostanem nemilo prekvapená. Je však bežne dostupný v lekárňach, takže na druhej strane netreba čakať na objednávku z e-shopu. Ja som s ním nadmieru spokojná.


TELO
Arnikový sprchový gél Weleda má výraznú bylinkovú vôňu. Najskôr som si na ňu musela zvykať, no teraz patrí k mojim obľúbeným. Po použití tohto gélu vždy vonia celá kúpeľňa. Samotný gél je jemný, príjemný, ľahko pení, dobre umýva. Nikdy som nechápala, prečo si niekto kupuje tak drahé prípravky na umývanie, no teraz som sa do tejto skupiny zaradila aj ja. Treba skrátka vyskúšať.
 

HYGIENA A RELAX
Ílová maska pre rozjasnenie pleti Frais Monde je verná svojmu názvu. Rozjasnenie je viditeľné a po jej použití zbieram pochvalu za pochvalou. Dokonca pekne vyčistí aj póry. Je čierna ako uhoľ, no uhlie neobsahuje ako som si spočiatku myslela. Zafarbenie spôsobuje čierny íl. Netreba ju však miešať s vodou ako väčšinu ílových masiek. Spolu s ďalšími prírodnými ingredienciami už čaká pripravená na použitie v plastovej tube.  Na pleti pôsobí dvadsať minúť. Dá sa opláchnuť bez toho, aby umývadlo vyzeralo ako po pohrome. Pleť nedráždi a nevysušuje. Po použití stačí použiť krém a hotovo. Rozhodne stojí za vyskúšanie.

 
VLASY
Šampúch s čajovníkom a citrónovou trávou predstavuje účinný prostriedok proti lupinám a svrbeniu pokožky. Pení skvele, je konzistentný, pekne vonia esenciálnymi olejmi. Vlasy nie sú vysušené a dobre sa upravujú. V lete som ho často brávala na cesty. Pri lietaní ušetrí cenné mililitre tekutín a okrem vlasov sa dá použiť aj na telo. Ponio to podľa mňa so šampúchmi vie.


ABSOLÚTNY VÍŤAZ

Omladzujúci očný krém Joik je takmer bez vône. Má pomerne ľahkú konzistenciu, dobre sa rozotiera, rýchlo vsakuje. Dá sa použiť večer samostatne, ale znáša sa i s make-upom, takže raňajšiemu použitiu tiež nič nebráni. Krém poskytuje megadávku hydratácie. Nerozhádzalo ma ani veľké teplo, ani prudký vietor, ani slnečné žiarenie. Počasie sa začalo ochladzovať a všetko nasvedčuje tomu, že krém je fajn i do jesenného sychravého počasia. Dostatočná hydratácia je základom predchádzania vzniku vrások, takže verím, že funguje i v tomto smere. Existujúce vrásky nevyzmizikoval, no má takú zvláštnu maskovaciu schopnosť. Akoby vrásky vyplnil a tie sú tak menej nápadné. Je síce drahší, no cena zodpovedá kvalite.
 

Aký výrobok ste si počas leta obľúbili?

Komentáre

  1. Arnikový Weleda gel mi ohromně voněl! Pro mě láska od začátku, protože podobné bylinkové věci miluju :-)

    A ten oční krém Joik se mi líbí a i podle složení mě hodně zaujal!

    Bebe

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pre mňa jednoznačne zmatňujúce obrúsky od Oriflame. Tie ma v lete od lesknúcej sa pleti fakt zachránili.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na tu masku od Frais Monde si ma dost nalakala, teraz mam sice zasobu, ale ked dominam, tak sa roznodne po nej poobhliadnem :) Keby som mala vybrat jeden top letny produkt, ktory som pouzivala takmer denne tak mineralny make up od zao. Viem, ze ty si s nim az tak spokojna nebola, ale mne sedi skvele. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky