Univerzálna tvárenka

Hoci púdrové tvárenky Max Factor nie sú žiadnou novinkou, ku mne sa dostali len celkom nedávno. Narazila som na ne pri preklikávaní medzi množstvom kozmetiky v e-shope Elnino. Tvárenky vypuklého tvaru zložené akoby z viacerých odtieňov sa nedali prehliadnuť. O cene, ktorá je v porovnaní s kamennými predajňami viac ako priaznivá, ani nehovoriac. E-shop ponúka štyri farebné odtiene, ktoré na mňa aj po omrknutí v kamennej predajni pôsobia tak, že pristanú vari každej. Ja som zvolila odtieň 20 lavish mauve.


Tvárenka sa predáva v množstve 1,5 g, pričom odporúčaná doba spotreby je dlhých 36 mesiacov. Tvárenka za 7 €, ktorú možno používať tri roky sa vcelku oplatí. Obal je pevný, dobré prenosný. Netreba sa báť, že sa pri cestovaní zdemoluje.



Samotná tvárenka je zlisovaná, no naberá sa dobré. Produkt nepráši. Pigmentácia je stredná. Určite sa nemusíte báť, že to s ňou preženiete a zároveň sa obávať, že ju nebude vidieť. Odtieň 20 lavish mauve by som prirovnala k jemnej staroružovej. Pri detailnom pohľade sa dá rozoznať niekoľko trblietok, no celkový efekt je neutrálny. Výdrž je dobrá, približne 5 - 6 hodín. Ja by som tvárenku označila za univerzálny kúsok vhodný na líčenie do práce i voľný čas. Poteší začiatočníčky v líčení i tie, ktoré už majú nejakú líčiacu prax. Ak niekomu postačuje iba jedna univerzálna lícenka, ktorá zvýrazní prirodzenú krásu, tak toto je ten správny kúsok.


plusy:
  • dobre sa nanáša
  • dobrá výdrž
  • praktický obal z tvrdého plastu
  • dobre vyzerá v obale i na tvári
  • univerzálny kúsok
  • jemná, prirodzená farba
mínusy:
  • na obale sa neuvádza zloženie

Celkové hodnotenie: výborná.

Zaraďujete sa k zberateľkám líceniek, alebo si vystačíte s jedným - dvomi kúskami ako ja?

Ďakujem e-shopu Elnino za poskytnutie výrobku na zrecenzovanie.

Komentáre

  1. Zloženie na obaloch chýba pri väčšine dekoratívnej kozmetiky rovnako ako nejaký poriadny popis. Ja som momentálne veľmi spokojná s guličkami od Avonu, ktoré používam ako lícenku. Túto som neskúšala, no kedysi som značku Max Factor používala veľmi často.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá fakt dobře mám podobnou zapečenou od Makeup revolution a jsem s ní moc spokojená :).
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. takúto tvárenku nepoužívam, ale vyzerá super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som zberateľ :) MF som ešte neskúšala, ale po týchto som pokukovala, keď som pomáhala s výberom kamoške. Možno sa teraz už aj dokopem ku kúpe :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mám dve lícenky,zháňam tretiu a budem mať dosť.mám rada tolko,čo stíham minúť.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Také ji mám a je mou nejoblíbenější. Tahle barvička se hodí snad každému.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky