Dobré blogy (3. časť)

Po dlhšom čase sa vracia rubrika Tipy na dobré blogy, ktorá podľa komentárov a počtu zobrazení článkov patrila vždy medzi vaše obľúbené. V dnešnom článku zavítame do českej blogosféry a predstavím vám dva kozmetické blogy so zameraním na prírodnu kozmetiku (o ktorú sa záčinam stále viac a viac zaujímať). A aby kozmetiky nebolo priveľa, lebo nie len kozmetika robí človeku radosť, tretí blog bude z kategórie tak trochu (ne)bežného života.

zdroj


Le jardin d'Yvonne: Yvonnin blog je zameraný na recenzie prírodnej kozmetiky. Z môjho pohľadu ide skôr o netradičnejšie značky prírodnej kozmetiky, takže aj keď sú výrobky ťažšie dostupnejšie, dozviem sa tu často nové veci a spoznám nové značky. Yvonne momentálne študuje v Belgicku, takže kozmetické recenzie sú doplňané postrehmi a dojmamy z tejto krajiny. Kto sa zaujíma o prírodnú kozmetiku môže hneď spraviť klik.

Beauty & Sensitivity: na Zdenkinom blogu si môžete prečítať zaujimavo písané recenzie prírodnej a v menšej miere i konvenčnej kozmetiky. Z môjho pohľadu ide o bežnejšie a ľahšie dostupnejšie značky a sama sa tam často inšpirujem. Takže fanúšikovia prírodnej kozmetiky, ktorý však nie sú až tak veľmi ortodoxne zameraný na čisto iba prírodne veci môžu urobiť klik.


Kaleidoskop: Blog píše Myyna. Ako sama píše, ide o blog o tom, že žiť sa dá i po tridsiadke bez detí, v podnájme, so slobodným zamestnaním a s vierou, že všetko je ok. Myyna na blogu uverejňuje svoje kresby, tipy na zaujímavé kultúrne podujatia, minireportáže zo svojích ciest a tiež minifilozofické úvahy o živote. Záujemcovia sa kliknutím dostanú priamo k Myyne.



Poznáte tieto zaujímavé blogy?

Komentáre

  1. ahojky, moc děkuju za zmínku, jsem poctěná :)). Zdeňku mám taky moc ráda a Myynu jsem neznala, právě se porozhlížím na blogu :). Krásný víkend!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No však já tě mám taky ráda! :-D
      Milá kočko, děkuji za zmínku, moc si toho vážím! :-)

      Odstrániť
    2. Rado sa stalo. Na zaujimave a kvalitne blogy je potrebne upozornit :-)

      Odstrániť
  2. Super tipy na blogy, ani jeden neznám (chyba!). :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nepoznám síce ani jeden, no hneď som to napravila :) Super výber, baby majú krásne blogy. :)
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Yvonne aj Zdenku sledujem uz davno, i ked uplne prirodnej kozmetike neholdujem, necham sa vsak velmi rada inspirovat.
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super tipy díky :)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/in-mood.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na Yvonne som práve narazila, ale ostatné dva som nepoznala, takže vďaka za tipy! :)
    letná giveaway
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky