Čo je prírodné, lacné a zároveň účinne?

To, že pleť treba dôkladne odlíčiť je jasné asi každému. Myslia na nás i kozmetické firmy a ponúkajú nám širokú škálu odličovacích mliek, olejov, gélov, micelárnych vôd a všetkého možno. Ja som zvykla používať odličovací gél a na dočistenie som striedala pleťové a micelárne vody. Aby toho nebolo málo, na oči som mala ďalší výrobok (odličovacie mlieko alebo micelárnu vodu). Nejako sa mi však moje odličovacie stálice zunovali a rozhodla som sa pre zmenu v podobe odličovacej peny.


Alverde Beuty and Fruity - 3 v 1 čistiaca pena



Podľa popisu výrobcu ide o čistenie s biolimetkovým extraktom a jablkovou vodou z biologického poľnohospodársva, ktorá je určená na normálnu a zmiešanú pleť. Dôkladne z nej odstraňuje nečistoty a prebytočný maz. Odstraňuje make-up, vodeodolný make-up a očný make-up. Tonizuje a osviežuje. Pleť je tonizovaná a osviežená bez vysušovania a je tak pripravená na následnú starostlivosť.

Cena: cca 3 €

Zloženie: Aqua, Alcohol denat*, Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Malus Domestica Fruit Extract*, Glyceryl Oleate, Citrus Aurantifolia Fruit Extract*, Citric Acid, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil*, Parfum**, Limonene**, Citral**, Linalool**
*z kontrolovaného organického poľnohospodárstva
**z prírodných esenciálných olejov
Podľa organizácie EWG k "High Hazard látkam patrí citral.

Alverde Beuty and Fruity - 3 v 1 čistiaca pena
Moje subjektívne hodnotenie: ako už nadpis napovedá ide o prírodný, lacný a predovšetkým účinny produkt. Pena dokonale odlíči, pričom nevysušuje a nedráždi pleť. Je vhodná i na odlíčenie očného make-upu. Čo viac si môžem želať? Používam už druhé balenie a vyzerá to, že som našla môj výrobok roka. Pena prešla i mojím odličovacím testom s bielym uterákom a na bielom uteráku nezostávajú po odlíčení žiadne stopy make-upu.

plusy:
  • prírodná kozmetika
  • pekný obal
  • lacný
  • príjemná vôňa
  • dôkladne odlíčenie
  • použiteľný na pleť i oči
  • nedráždi a nevysušuje pokožku

mínusy:
  • žiadne
Perspektíva produktu na mojej poličke: určite si ho budem s prestávkami kupovať opakovane. S prestávkami preto, aby sa mi nevytvorila nejaká alegia, alebo nejaká nepríjemnosť. Poučila som sa totiž na šampóne od Biodermy. Po piatich rokoch používania mi začal vadiť-
Celkové hodnotenie: jeden z najlepších

Čím odličujete pleť?

Komentáre

  1. Odličovaciu penu som zatiaľ neskúšala, no vyzerá super a podľa popisu, že je na normálnu až zmiešanú pleť, by mi mohla vyhovovať. Momentálne používam odličovacie mlieko od Garnieru, možno ju vyskúšam, keď sa mi mlieko minie. :)
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite odporúčam, problémom môže byť akurát to, že ak minieš odličovacie mlieko, nemusí byť práve v predajni dostupná. Ja osobne kupujem Alverde do zásoby :-)

      Odstrániť
    2. Ďakujem za tip, pozriem ho čím skôr. :)

      Odstrániť
  2. Já mám z té stejné řady zase matující pleťový krém a jsem s ním taky celkem spokojená :) Po pěně se musím podívat.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já mám ještě původní verzi a byla jsem právě hodně zvědava na tuhle s novou recepturou, jak říkají. Kromě změny z hydrogenated palm glycerides na Helianthus Annuus Seed Oil ale žádná změna. Pěna krásně voní ale ta původní verze trochu nepříjemně vysušovala pleť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S pôvodnou verziou skúsenosť nemám. Vtedy som ešte túto kozmetiku obchádzala, čo bola chyba.

      Odstrániť
  4. Od Alverde jsem toho zatím moc neměla, naposledy makeup a ten letěl do koše po druhém použití, neseděl, flekatěl a divně voněl.. :(

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/beauty-tip-c-12.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak sa na mojom blogu pozries do sekcie IT navody, najdes tam postup, ako vlozit priamo hypertextovy odkaz :-)

      Odstrániť
  5. Moc pěkný článek :)
    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY!:) Budu ráda, když se zapojíš!:)
    http://www.lovies47.cz/2015/04/giveaway-03.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak sa na mojom blogu pozries do sekcie IT navody, najdes tam postup, ako vlozit priamo hypertextovy odkaz :-)

      Odstrániť
  6. Značku alverde som si v poslednej dobe veľmi obľúbila, takže určite vyskúšam! :) vďaka za tip :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Daj vediet ako Ti pena vyhovovala. Ja mam tiez Alverde v oblube. Vlastne nerozumiem ako som ju mohla tak dlho obchadzat.

      Odstrániť
  7. Značku Alverde, ještě moc prozkoumanou nemám...musím napravit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super, toto si budem musieť kúpiť.. Hlavne na leto mám rada "odľahčenú" kozmetiku a čistiaca pena je skvelý adept na hit tohto leta.. Vďaka za tip ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Včera jsem po pěně pokukovala (ale mám stopku, tak jenom pokukuju :( ), tak jsem ráda, že pěnu chválíš, určitě si jí do budoucna pořídím :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Stopka je sice pekna vec, ale u Alverde ju odporucam porusit, pretoze Alverde sa kupuje vtedy ked je dostupna v DM Byva casto vypredana :-)

      Odstrániť
  10. Ja teda za seba musim napisat, ze horsi pripraavok na odlicovanie som nemala.Tato pena mi neodlici mejkap, riasenku mi rozmaze pod oci alebo rovno po celej tvari a vysusuje. Plus ta vona je taak silna, velmi neprijemna

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zaujimava skusenost. Mozno zavisi aj od druhu make-upu. Nepouzivas vodeodolne licenie?

      Odstrániť
  11. Túto odličovaciu penu vlastním, krásne odlíči nedráždi mi oči. Mne vyhovuje :) Manipulácia je ľahká a príjemne mi voní, tak osviežujúco čo je v tomto ročnom období veľkým + :) Momentálne spotrebovávam moje prvé balenie ale určite sa zastavím po daľšie :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky