Štatistické okienko /február 2015/

S koncom mesiaca prichádza pravidelná rubrika ako sa zvykne hovoriť o stave  "republiky". Takže bez zbytočných slov. Vo februári vás najviac zaujali články o komentároch pod blogmi , o balzame Babylips a o regeneračnom oleji Saloos. Prvý krát v histórií blogu sa na prvých troch miestach neumiestnila rubrika o spotrebovaných produktoch (je však na peknom štvrtom mieste). Asi by som nikdy nevyhrala v tipovacej súťaži. Vždy keď píšem nejaký článok a myslím si, že toto čitateľov určite zaujme, takmer nikdy mi to nevyjde. Vy ma vždy prekvapíte tým, že k najčítanejším článkom zaradíte niečo iné.
Čo sa týka počtu pravidelných čitateľov, tak jedna čitateľka na GFC nás opustila. Odhliadnuc od toho, však blog zaznamenal celkový prírastok pravidelných čitateľov. Desať čitateľov sleduje blog cez Bloglovin (prírastok o jedného čitateľa) a 75 čitateľov sleduje blog cez GFC (prírastok o 7 čitateľov). Som zvedavá, či na konci marca presiahneme jubilejnú osemdesiatku. 


No a teraz sa pozrieme na kozmetické výrobky, ktoré som minula v mesiaci február. V porovnaní s predošlými mesiacmi toho bolo pomenej.


CIEN MED Fast absorbing Hand cream: bežný krém na ruky s neutrálnou vôňou a bežnou dobou vsiaknutia. Robil čo mal a udržal pokožku rúk v dobrom stave. Zložením aj účinkom takmer totožný krému na nohy rovnakej značky. podrobnejšia recenzia
Cena: cca 1,20 €
Celkové hodnotenie: dobrý 


Cien MED Rich Foot cream: bežný krém na nohy s neutrálnou vôňou a bežnou dobou vsiaknutia. Robil čo mal a udržal pokožku nôh v dobrom stave. Zložením aj učinkom takmer rovnaký ako krém na ruky rovnakej značky. podrobnejšia recenzia
Cena: cca 1,20 €
Celkové hodnotenie: dobrý 

MyBody krém na nohy s obsahom urey: naozaj zmäkčuje a redukuje stvrdnutú kožu nôh. Je však mastný a dlho vsakuje. podrobnejšia recenzia
Cena: cca 1 €
Celkové hodnotenie: dobrý 


Cien šampón proti lupinám na normálne a suché vlasy: šampón, ktorý vlasy umýva, nedráždi pokožku, vlasy sa po jeho použití dobre upravujú. Je skvelý na čistenie kozmetických štetcov. V rubrike spotrebované ho vidíte už druhý krát.
Cena: cca 1,20 €
Celkové hodnotenie: dobrý 

Himalaya Herbals - hĺbkovo čistiace pleťové tonikum: tonikum s výraznou citrónovou vôňou pleť síce čistilo, ale zároveň vysušovalo. Pri dlhodobom používaní (rozumej spotrebovanie celého balenia) som mala pocit, že k mojej pleti sa správa až agresívne. Na blogoch som však čítala viaceré pozitívne hodnotenia tohto výrobku. podrobnejšia recenzia
Cena: cca 5 € 
Celkové hodnotenie: mojej pleti výrobok nevyhovoval 


Alverde očný krém s výťažkom svetlíka na každý druh pokožky: krém mal príjemnú vôňu, avšak bol dosť mastný a ťažko vsakoval do pokožky. Napriek pravidelnému používaniu som nemala pocit hydratovanej pokožky a občas som pociťovala akoby jemné pnutie. 
Cena: cca 4,50 € 
Celkové hodnotenie: mojej pleti výrobok nevyhovoval

ELIZABETH ARDEN Visible Difference Gentle Hydrating Night Cream: krém by bol dobrým denným krémom, nakoľko pleť skvele vyhladil a zmatnil. Verím tomu, že make-up by na ňom skvele držal. Netrúfla som si ho však použiť cez deň, nakoľko nie som chemik a netuším, či neobsahuje látku, ktorá zle reaguje napr. so slnečným svetlom. Držala som sa návodu výrobcu a používala som ho večer. Nepozorovala som na mojej pleti ani regeneráciu a ani omladenie. Hydratácia bola priemerná až slabšia. podrobnejšia recenzia
Cena: cca 30 € za 50 ml (ja som mala 30 ml cestovné balenie, čiže odhadom možno nejakých 15 - 16 €)
Celkové hodnotenie: dobrý

Maskara Cosm´etika: prírodná riasenka farbí riasy do čierno čiernej farby. Myslím, že výraznejšiu čiernu som ešte nemala. Riasy sú po nalíčení naozaj pekne zvýraznené, pričom riasenka neopadáva a ani nedráždi oči. Po nanesení však trošku pomalšie schne, takže si treba oči pred odchodom z domu ešte skontrolovať, či nie sú rozmazané. A tiež sa veľmi rýchlo míňa, pretože asi každé dva týždne, je potrebné zotrieť prebytočnú nahromadenú čiernu hmotu z kefky do papierovej vreckovky, lebo inak sa tieto hrudky prenášajú na riasy. podrobnejšia recenzia
Cena: cca 11 €
Celkové hodnotenie: jedna z najlepších maskár

Celkovo som za január spotrebovala 8 výrobkov v celkovej sume 40,10 €. Darčekom bol krém Elizabeth Arden, zvyšok som si kúpila sama. Z minutých výrobkov si pravdepodobne znovu kúpim krémy a šampón od značky Cien a maskaru od značky Cosm´etika.

Máte skúsenosť s niektorým z výrobkov?

 

Komentáre

  1. Nemám skúsenosť s ničím, ale ten krém od Elizabeth Arden ma dosť sklamal z tejto recenzie, viem, že je to pomerne drahá kozmetika takže by sa tak mala správať aj na pleti.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak. Vzhľadom na cenu som čakala aj nejaky ucinok. A nic z toho.

      Odstrániť
    2. Elizabeth arden kozmetika stoji v anglicku drobne. Neviem preco je taka strasne predrazena napr na slovensku. Mame som kupila denny krem a krem na ruky 8 hours v "akcii" za 3 £.

      Odstrániť
    3. Zaujimave. To som netusila. Bola mama spokojna?

      Odstrániť
    4. Ona si to setri lebo to urcite bolo strasne drahe :D ale musim sa jej opytat

      Odstrániť
    5. Ona si to setri lebo to urcite bolo strasne drahe :D ale musim sa jej opytat

      Odstrániť
  2. Alverde oční krém používá ségra a nemůže si ho vynachválit, navíc prý nádherně voní :)
    Všedně a nevšedně o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som zase bola spokojna s ocnym serom Alverde s vytazkami z goje. Ale tento krem so svetlikom mi nesadol.

      Odstrániť
  3. Tie cien samponiky musim uz vyskusat. Vsetci ich ospevuju. :)
    Ja inak otieram vsetky mascary v ramci nedelneho cistenia stetcov a struhania ceruziek:).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To otieranie jej urcite dost skratilo zivotnost. Minula sa po cca 5 mesiacoch a inak zvyknem maskary pouzivat aj rok.

      Odstrániť
  4. Hezká statistika :-) Šampon od Cien jsem měla také a za tu cenu byl naprosto fajn.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano, tento mesiac som hlavne tolko neminula ako predosly :-)

      Odstrániť
  5. to s tymi clankami si trafila po hlavicke... u mna na blogu to iste, to co si myslim, ze "na tomto som sa namakala, lubi sa mi to, to bude terno" casto ostane bez vyrazneho povsimnutia a naopak :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky