Pena do kúpeľa s vôňou medovky

Blíži sa čias Vianoc, kedy mnohí nakupujeme a dostávame pod stromček darčekové balenia rôznej kozmetiky. Z drogérií, reklám i z niektorých blogoch sa na nás valí ponuka rôznych darčekových balení. Ja osobne ak kupujem ako darček kozmetiku a podobne keď mám kozmetiku dostať, uprednostňujem značky, ktoré nie sú bežné dostupné v kamenných predajniach a tým pádom ich obdarovaný pravdepodobne ešte neskúšal a nemá s nimi skúsenosť. Predsa len, to čo je v drogérií si môžeme kúpiť kedykoľvek a cez internet objednávame iba príležitostne, niekto možno vôbec.
Veľmi pekné darčekové balenia ponúka česká značka Boemi, ktorá sa špecializuje na výrobu darčekovej kozmetiky a originálnych mydiel. So značkou Boemi mám i osobnú skúsenosť, s ktorou sa s vami podelím v dnešnej recenzii.
Darčekové kazety značky Boemi Zdroj: e-shop


V lete som ako darček k narodeninám objednávala darčekové balenie od značky Boemi a pri tej príležitosti som nejaké výrobky objednala aj pre seba. A moja skúsenosť? Komunikácia zo zástupcami Boemi bola príjemná, tovar dorazil v poriadku, obdarovaná sa potešila zaujímavému dizajnu a značke, ktorú dovtedy nepoznala a ja som tiež vyskúšala nové výrobky.


Pena do kúpeľa s vôňou medovky



Cena: 2,90 € 

Zloženie: Sodium Laureth Sulfate, Cocoamidopropyl Betaine, Cocoamide DEA, Styrene / PVP Copolymer, 2 - Bromo - 2 - Nitropropane - 1,3 Diol, Sodium Chloride, Citric acid, Parfume, CI 42051, CI 14720, CI 19140

Keď som si vyhľadávala informácie o jednotlivých zložkách peny do kúpeľa, nenašla som žiadne informácie o Cocoamide DEA. Existuje však látka Cocamide DEA, takže možno došlo zo strany výrobcu k preklepu. Z ďalších zložiek sa podľa stránky EWG v kategóri "High Hazard" látok sa nachádza 2 - Bromo - 2 - Nitropropane - 1,3 Diol.



Moje subjektívne hodnotenie: V návode sa neuvádzalo, aké množstvo peny je vhodné použiť na jeden kúpeľ, takže ja som to odhadla tak, že 250 ml balenie mi vydržalo na štyri kúpele. Fľaštička skrášli kúpeľňu a nechávam si ju aj po minutí peny. Použijem ju na preliatie maxibalení sprchových gélov alebo šampónov, s ktorými sa mi zle manipuluje. A aké som mala dojmy zo samotnej peny?

plusy:
  • veľmi pekné plastové balenie
  • príjemná vôňa, ktorú na pokožke cítiť aj ďalší deň
  • kúpeľ nevysušuje pokožku
  • dobrá komunikácia pri nákupe


mínusy:
  • výskyt "High Hazard" látky v zložení
  • pena nevydží celú dĺžku kúpeľa (pri použití 250 ml balenia na štyri kúpele)
  • mierne zafarbená vaňa po kúpeli
  • e-shop neuvádza na webe zloženie výrobku, čo sťažuje nákup napr. alergikom
Perspektíva produktu : Vzhľadom na to, že pena jemne zafarbí vaňu, čo bez problémov zotriete hubkou, je to skvelý darček pre spolubývajúcu na priváte, alebo internáte. Veľmi ľahko tak zistíte, kto za sebou necháva nevyčistenú vaňu. 

Celkové hodnotenie: výrobku udeľujem štyri body z mojej päťbodovej stupnice (vzhľadom na zloženie)


Máte v pláne kupovať ako vianočné darčeky kozmetiku?

Komentáre

  1. Něco málo kosmetiky chystám pokoupit jako vánoční dárky :). Tato pěna vypadá pěkně
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj Mačka :) Boemi znám, taky jsem od nich pár dárků měla :) Ale abych byla upřímná, moc mě nenadchla... Nicméně balení je krásné a jako dárek je to skvělé :)
    Krásný den...Kat....

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja mam od Boemi radsej sol do kupela ako penu, ale to je vzdy vec preferencie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež bola viac spokojná so soľou. Recenzia na soľ ešte pribudne :-)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky