Kozmetické nákupy | august 2020

Pri bilancovaní mojich augustových nákupov, môžem v podstate sama o sebe povedať, že som si zadovážila len a len zaujímavé kúsky. Dokonca sa som sa držala tématický len niekoľkých značiek, čiže aj fotky do dnešného článku sa fotili relatívne ľahko. Je tam síce jedna osamelá výnimka v podobe suchého šampónu Batiste, no ale tak nejakých kozmetických kamarátov jej možno zoženiem ďalší mesiac.


PLEŤOVÁ KOZMETIKA REN Clean Skincare

Britskú značku prírodnej kozmetiky REN som registrovala najmä vďaka zahraničným blogom. Niekoľkokrát som zvažovala i nákup z niektorého cudzokrajného e-shopu, no vždy ma odradili vysoké ceny. K môjmu veľkému prekvapeniu som však túto značku objavila v internetovom obchodíku Elnino. Áno, všetky si vieme objednať kozmetiku aj zo zahraničia, avšak hádam mi nikto nebude protirečiť, ak poviem, že objednávať vrámci svojej krajiny je vždy jednoduchšie a aj bezpečnejšie. Navyše ak zistíte, že ceny sú oveľa nižšie a výhodnejšie ako vo väčšine obchodov ponúkajúcich značku REN. Na prvotné zoznámenie som zvolila čistiaci gél na citlivú pleť a rozjasňujúce tonikum. Čoskoro sa môžete tešiť na recenzie.


 DERMATOKOZMETIKA EUCERIN

Nákup produktov značky Eucerin bol jednoznačne výhodná kúpa. Do lekárne som šla s tým, že si nechám poradiť, nejaký účinný krém proti pigmentovým škvrnám. Lekárnička poradila značku Eucerin a ich anti-pigment krém s SPF 30. Užívateľsky ide o veľmi príjemný produkt. Z hľadiska účinnosti jednému členovi rodiny pigmentová škvrna zmizla po dvoch - troch týždňoch používania. U mňa však farebný fľak pretrváva. Takže na zhodnotenie účinnosti si ešte počkám. Zvyšné produkty na fotografií boli už darček k nákupu. Vidíte, že ich je fakt dosť a mňa veru potešili. Krém s SPF 50 na problematickú pleť patrí u mňa k overenej klasike. Micelárnu vodu, odličovacie tampóny a nočný hydratačný krém v cestovných baleniach rada vyskúšam.


 VLASOVÁ KOZMETIKA BATISTE

Suché šampóny Batiste patria k overenej klasike. Občas síce vyskúšam niečo i od iných značiek, no vždy sa vrátim k týmto voňavým kúskom. Staršie recenzie si môžete prečítať na tomto mieste. Ja zatiaľ vyskúšam novú verziu suchého šampónu s názvom floral & flirty blush.

 


 PRÍRODNÁ KOZMETIKA ALVERDE

Po dlhšom čase sa u mňa objavila klasika v podobe prírodnej kozmetiky Alverde. Nechtíkový balzam na pery mám už v druhom alebo v treťom balení a stále som s ním spokojná. Zvyšok sú pre mňa novinky. Najviac sa asi teším na kontúrovaciu paletku. Niečo také som chcela vyskúšať už dávno. Určite však potešia aj levanduľové mydlo, sprchový gél a dezinfekčný sprej na ruky.

 


 Akú beauty vec ste si naposledy kúpili vy?

Komentáre

  1. Tak to jsou krásné nákupy. Já teď moc nenakupuju a snažím se spotřebovávat zásoby. Žádný produkt jsem ještě nezkoušela až na Batiste a balzám na rty od Alverde. Tak snad budou i recenze. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj,
    když vynechám dva boxy, tak naposledy jsem si koupila docela dost věcí od Baley, psala jsem o tom na blogu.Jsou to většinou drobnosti jako plátýnkové masky, pěna na holení nebo mýdlo. Jsem zvědavá na recenzi kosmetiky REN. Měj se krásně!
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež som si teraz kúpila znova ten nechtíkový balzam od Alverde. Je fakt úžasný.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ren kosmetiku jsem měla jeden produkt a chci ji prozkoumat více. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky