Kozmetické nákupy | máj

Hoci som tento mesiac nemala v pláne nakupovať kozmetiku, nejaké tie kúsky sa predsa len nazbierali. Je ich však rozhodne menej, ako ste mohli vidieť v aprílových nákupoch, kde bola najmä kozmetika z výletu do Londýna. I tak sa však u mňa doma objavili zaujímavé produkty.
KOZMETICKÉ STÁLICE


Po spotrebovaní nevoňavého kadidlového tonika som chcela mať doma opäť niečo voňavé, čo bude slúžiť ako podklad pod pleťové oleje. Logicky som preto siahla po mojej obľúbenej ružovej vode Hanus. Patrí k tým lacnejším, no kvalitou nezaostáva ani za drahšími kvetovými vodami. Podrobnejšiu recenziu si môžete prečítať na tomto mieste. Po dlhšom čase som si kúpila gél na obočie od Alverde. Obočie zvýrazní, pôsobí prirodzene, je lacný, dostupný a prírodný. Takže nemám čo riešiť. Akurát som však pri nákupe zistila, že DM zaviedla nové vernostné karty a musím svoju pôvodnú preregistrovať.


KOZMETICKÉ NOVINKY

Minulé leto som prvýkrát vyskúšala exfoliačné ponožky. Podrobnú recenziu s vysvetlením ako fungujú ste si mohli na blogu prečítať v tomto článku. Pohľad na moje nohy a nedostatok času cestovať k pedikérke ma priviedli k myšlieke dať takémuto typu produktu opäť priestor. Teraz som zvolila poľskú značku Parasoftin, ktorá sa predáva bežne v lekárňach. Aktuálne sú moje nohy vo fáze exfoliácie, no musím povedať, že tieto ponožky sú oveľa lepšie ako tie, ktoré som použila pred rokom. Vďaka zľavovému kúpónu do Fann skončila u mňa doma maska na vlasy s argánovým olejom Gosh. Ani som len netušila, že Gosh má i tento druh produktov. Chcela som však využiť 50 % zľavu, maska na vlasy sa mi práve minula a tak Gosh dostal šancu. Uvidíme ako to s ním dopadne. Vďaka prechádzke okolo stánkov s prírodnou kozmetikou na lokálnom festivale som kúpila prírodný deodorant Jason, o ktorom čítavam pozitívne recenzie, len som ho nikdy nikde nevidela a tiež odličovacie tampóny 2sis. Voči ním som dosť skeptická, no ak by fungovali a šetrila by som tak prírodu, bolo by to super. Vyskúšam a uvidím. Z e-shopu Elnino som dostala na vyskúšanie Darčekovú kazetu Clinique s ceruzkou na oči, riasenkou a rúžom. Takéto cestovné sety mi vždy vedia urobiť radosť.


To je za mesiac máj všetko. Ja sa teším na používanie a vy sa určite môžete tešiť na recenzie noviniek. Prípadne ak máte s niektorým produktom skúsenosť, budem rada, ak vaše postrehy zanecháte v komentároch.

Komentáre

  1. fixačný gél od Alverde mám tiež a mne tiež celkom sedí, prirodzený je! Ano, kartičku som preregistrovala aj ja ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslim, ze negativny nazor na tento gel som ani nikde necitala :-)

      Odstrániť
  2. Parasoftin som si kúpila na základe nejakej recenzie na instagrame. Teraz sa zlupujem, muž si robí srandu, že som zombík. Som zvedavá, ako budú nohy vyzerať po regenerácií :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja uz som tento proces absolvovala a som spokojna. Nohy su v dobrom stave.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky